Facebook

Beoordelingen van Lekkel Lekkel Groningen

Recente recensies van Lekkel Lekkel Groningen

5 sterren na 142 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd heel erg tevreden over het eten en de bezorging. Het is vers en smaakt echt heerlijk. Aanrader dit!

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vers, warm en snel bezorgd. By far de beste (afhaal) wok en frietzaak van Groningen en omgeving.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben patat/snacks en een wokmenu laten bezorgen. Bizar goed eten hier. Altijd vers en snel bezorgd. Ik zou zeggen niet langer recensies lezen maar gewoon bestellen. Altijd goed!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer een complete smaakexplosie. Dit zijn geweldige mensen die jouw eten respecteren en daarom niet voor een zeven gaan maar voor een tien! (stiekem een tip: gratis blikje cola op eigen site. Supergoeie bezorging ook. Wow lekkel lekkel! Ga zo door.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

en weer was het zoals altijd, helemaal top dus, en dat met deze hitte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vers. Snelle bezorging. Supergoeie rendang. Ook voor de friet en snacks moet je hier zijn. Als je een ster kon krijgen als wok en friet afhaal dan is dit de Librije van de nasi en kip!

Reactie van Lekkel Lekkel:Bedankt voor deze wel hele mooie woorden Sjoerd. Groeten van de Lekkel Lekkel.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good as always

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is geen chilisaus te bestellen op de site, was dat in het verleden wel zo? Kwaliteit eten was goed maar had gevraagd om zonder ui en er zat toch ui bij helaas.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tsja wat zal ik zeggen. zoals gewoonlijk kort samengevat... Perfect zoals altijd, Goed warm/heet, Heerlijke producten, Zeer vriendelijke Bezorger. Dus weer toppie vcan lekkel lekkel.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mega snel bezorgd.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles maar dan ook echt alles wat je zoekt als je eten besteld. Vers/warm/smaakvol en prima in de bezorging. Als je mij als kritische klant blij maakt is dat alleszeggend

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de noedels is heerlijk, maar iets meer groente bij de portie zou fijn zijn. Bij de frikadel speciaal zaten echt veel te weinig uitjes hoor! Dat moet rijk belegd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke noedels en perfect op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wok van lekkel lekkel altijd goed!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pittige rendang vlees en kip met kerrie met nasi. Geweldig lekker als je van pittig houdt.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect. Nog nooit een bestelling niet naar wens geweest.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom hier altijd om lekker koud mee te nemen als we zijn wezen shoppen. Wokmenus top! Ook voor de snacks en friet moet je hier zijn. Ik werk in de stad en laat ook regelmatig de rendang bezorgen. Warm en vlot. Aanrader!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt prima maar jullie moeten echt mensen zelf de kans geven pittigheid te doceren; 2 van de 3 maaltijden warenveel te scherp en dan is het plezier van gezellig samen eten snel weg...

Reactie van Lekkel Lekkel:Hallo, mag ik vragen wat u besteld heeft of kunt u het bestelnummer geven? Graag een reactie. Met vriendelijke groeten, Lekkel Lekkel.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bedankt lexy en medewerkers. het was weer lekkel en geweldig.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom hier al vanaf dat ze zijn begonnen. En nog steeds heerlijk zoals Chinees hoort te zijn.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed gedaan. zp'n grote bestelling

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top! Op tijd, warm, heerlijk!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en mooie porties.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker helaas had ik verkeerde besteld Kipkerrie pittige met nasi had ik me op verheugd. Mijn fout

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en nog goed heet. Het duurde wel redelijk lang voordat het bezorgd werd (zo'n 55 min)

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs op het drukste uur van de dag. Eten goed verzorgd en goed op temperatuur. Graag tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Personeel is netjes en correct aan de telefoon en belt bij onduidelijkheden over de bestelling. Snel geleverd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkel! Bezorging was snel :)

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur gewacht

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tsja wat kan ik zeggen, eigenlijk niets. :) zoals altijd het was weer helemaal goed.. eten op tijd,aardige bezorger, goed warm/heet en natuurlijk lekkel zoals we gewend zijn.

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker! Ook was het nog goed warm toen het werd bezorgd. Zeker een aanrader!

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is altijd vet lekker. Onze favoriete plek om te bestellen.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor iedereen wat te kiezen. Ik had heerlijke pittige rendang en de kinderen genoten van patat en andere snacks. Lekker als altijd. De bezorging was heel snel. Binnen twintig minuten hadden we het eten.

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en prima maaltijden!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alles was goed. Alleen realiseerde ik me niet dat je optie friet met niks erbij betekend dat er wel 'saus' bij zit, namelijk uitjes. Leuke extra, maar ik vind uitjes niet lekker en al het patat smaakte ernaar.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten!!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke patat kip kerrie. Graag tot een volgende keer

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, frites was knapperig. De frites hebben een dik formaat. Persoonlijk houd ik daar niet van maar kwaliteit was wel goed.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker, en ook heerlijk heet toen het werd gebracht. Lekker Lekker ga zo door.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. Aardige bezorger.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten.Eten kwam warm en snel aan. Vriendelijke bezorger.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging - bestelling altijd compleet en lekker eten!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer een snelle bezorging, goed en warm eten!!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm nog bij aankomst vriendelijke bezorger alles ziet er verzorgt uit.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker. Wat wil een mens nog meer!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snelle bezorging!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten snelle service

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel bezorgd en de kwaliteit van het eten was 5 sterren waard!

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kleine chinabox ook niet echt lekker, in een grote milkshake zat niet eens de helft in ? Zeker geen aanrader !

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd eten geweldig. besteld, werd netjes gebeld dat het iets later zou kunnen worden, maar het was er gewoon binnen de tijd. Bezorger netjes en vriendelijk. dus ook deze keer weer helemaal toppie

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

* lekker * snel * veel * warm

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, keer hiervoor smaakte de milkshake kiwi naar banaan, bij deze bestelling 2 gratis kiwi milkshakes gekregen en ze waren heeeerlijk! Net als de rest van de bestelling. Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter geen negatief woord voor lekkel lekkel, echter gister was het toch erg jammer dat mijn kiwi milkshake naar banaan smaakte (helemaal als je geen banaan lust), de bezorger voor het bezorgen van de bestelling bij mijn buren ging buurten.. (doe dit nadat je de bestelling hebt bezorgd) en jammer genoeg, slappe raspatat. Ik hoop dat de volgende keer gewoon weer is zoals ik van lekkel lekkel gewend ben!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd onze eerste keuze bij bestellen! Zijn nog nooit teleurgesteld!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had er meer van verwacht, uiteindelijk best veel geld betaald voor een matige maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na pakweg 8 jaar bestel ik hier nog steeds minimaal 2 keer per maand. Top!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb anderhalf uur op mijn eten gewacht. Het was zoals altijd wel weer erg smakelijk.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer dat ik geen groente en madame jeanette erbij kreeg. Enigszins bummed out, maar lekker desalniettemin.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd waanzinnig

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten. Duurt altijd precies een uur. Maar nu al 2x geen stokjes gekregen bij de noodle bakjes.. toch bestel ik er elke keer weer, want het is gewoon heel lekker.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging kwam bijna uur te vroeg en ben ziek geworden van het eten. Was wel lekker

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lovely food as always, 10/10!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd!

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen bezorging duurde erg lang maar de eigenaar heeft netjes gebeld en verontschuldigd daarna kwam het vrij vlot..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top! Erg snelle (binnen 15 min) service en extras gekregen! Heerlijk eten!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De snacks zijn altijd goed hier

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stelt nooit teleur. Man wat lekker.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, erg lekker!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoede en snelle service! Het eten is heerlijk!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld en werd direct opgebeld dat mijn eten er eerder zou kunnen zijn dan vooraf ingeschat (wat natuurlijk altijd welkom is) en het eten was lekker! Het was ool een flinke portie. Wat mij betreft is Lekkel Lekkel absoluut een aanrader!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten!

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een wok menu gehad super lekker van smaak en lekker warm En de Snacks waren ook heel lekker en goed warm En de bezorging was ook super snel voor herhaling vatbaar .

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook de patat nog lekker en zoals t hoort, en vriendelijke bezorger. Kortom, echte aanrader!

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te laat door ziekte van bezorgers en mensen in de zaak. Overmacht, kan gebeuren. Ter compensatie twee blikjes cola gekregen en de oprechte excuses van een attente jongeman die het eten afleverde. Eten was goed te doen! Zal er zeker nog eens bestellen.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de mail stond dat we een uur moesten wachten, al aan de lange kant maar dat namen we voor lief. Echter duurde het bijna 2 uur voordat de bestelling er was. Toen wel lekker gegeten

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Vooral de Sate uit eigen keuken is een aanrader! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk & ook goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Lekkel Lekkel, altijd vers, altijd warm. Aanrader!

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daging Smoor/Mihoen en ras met een snack besteld, was er snel, warm en lekker

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen hier al jaren en bestellen nu ook regelmatig. Het eten smaakt altijd heerlijk en daarnaast is het personeel heel vriendelijk! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Warm aangekomen. Via e-mail updates ontvangen over de bestelling. Vooraf werd een tijdsindicatie afgegeven. Keurig, netjes en niet geheel onbelangrijk heerlijk!!

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en erg lekker!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorgd Beleefde bezorger Eten was lekkel warm♡ Vaker doen bij julie bestellen. Ga zo door

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste bezorgrestaurant in GN. Wel beetje ongekend dat de korting voor het minimum bezorgbedrag wordt gerekend.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en warm als altijd, en deze keer zelfs iets eerder dan ik had aangegeven bij de bestelling (vandaar 4 sterren IPV 5, had tijdstip wel bewust uitgekozen)

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker en warm. De bezorgers zijn altijd vriendelijk en verdienen fooi!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste woktentje van Grunn. Altijd erg lekker gekookt, supersnel bezorgd en aardige mensen. Aanbevolen!!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even snel en lekker eten bestellen als je werkt. Bezorging is altijd super en het eten over heerlijk. Lekkel lekkel krijgt van mij een dikke Tien voor de kwaliteit en bezorging

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wederom dik in orde!! Snel, warm en lekker! ?

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de beste van heel groningen

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde..warm en lekker! Altijd weer een feestje! ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zoals altijd! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.