Beoordelingen van Lekkel Lekkel Groningen

Recente recensies

5.0
Klaas
18 februari 2024
John Pijpker
18 februari 2024

Lekker eten, bezorgtijd vlgs afspraak en vriendelijke bezorger ondanks het slechte weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V van Dongen
13 februari 2024

One of the best snackbars in the city if you ask me. Always good quality food and great service. Fast delivery aswell so no soggy fries or snacks. 10 out of 10 I can recommend 👌🏻

Joshua
11 februari 2024
Murat
9 februari 2024
Chariffa
7 februari 2024
Henk Carels
5 februari 2024

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten. Als je hier eenmaal gegeten hebt of het heb laten bezorgen, dan wil je niets anders meer, veel keuze en zeer vriendelijk personeel en bezorgers.

Anoniem
31 januari 2024

Het eten heeft goed gesmaakt en de bestelling werd verrassend snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

M
27 januari 2024

Heerlijk gegeten, komt goed op temperatuur aan en is meer dan voldoende om goed vol te raken

Gerrit joustra
22 januari 2024

Mijn bestelde drankje was niet meegeleverd.

Klaas
22 januari 2024
Henk Carels
20 januari 2024

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten.

Henry
19 januari 2024
Marie
12 januari 2024

Keurig op tijd. Lekker warm. Alleen ontbrak de kroepoek en het zoetzuur

Joop sr
9 januari 2024

Eten was warm en smaakte uitstekend

Arman
4 januari 2024
Klaas
21 december 2023
H. Carels
21 december 2023

Elke keer als het weer bezorgd wordt, weet ik gewoon uit mijn ervaring dat het eten weer heerlijk is. Lekkel zo doorgaan.

Henk Carels
11 december 2023

Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel, wij kwamen er altijd al eten met de familie, dat was altijd een gezellige boel en lekker eten, nu bestel ik regelmatig en dat is ook gewoon weer top,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
11 december 2023
Henk Carels
5 december 2023

Normaal haal ik het altijd op, daar ik altijd zeer vriendelijk en persoonlijk door het personeel geholpen wordt, maar vanwege het matige weer heb ik het laten bezorgen en ook dat was zeer goed.

Suus
3 december 2023

Altijd goede service en alles is mogelijk en bespreekbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
24 november 2023
Marcel
23 november 2023
Amber
19 november 2023

Vandaag 2 workmenu’s besteld. Een met garnalen en een met kip. Echter was dit qua hoeveelheid erg weinig en de prijs hiervoor heel hoog.. hier baalden we erg van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael Boersma
16 november 2023

Aangegeven dat we geen satesaus willen. Opgebeld meneer enorm verbaal agressief wij bestellen hier niet meer ronduit asociaal als je zo met klanten omgaat.

A
12 november 2023
Piet
10 november 2023

Het eten was echt super lekkel! Ook lekkel warm toen het werd bezorgd.

Bert Hadders
8 november 2023

Dik voor mekaar, zoals altijd..

Jan
19 oktober 2023
Alma Zijlstra
14 oktober 2023

Zeer tevreden , zoals altijd 👌 In alle opzichten.

Cor Boots
14 oktober 2023

Eten was weer goed. Niets mis mee.Bestelling ook. Minpuntje: Bij de 2 Milkshakes waren geen rietjes geleverd. dat werd dus behelpen en lepelen.

Klaas
8 oktober 2023
johndevries
1 oktober 2023

lekkel - Lekkel altijd Lekkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
25 september 2023
Klaas
23 september 2023
Temme
22 september 2023

Zoals altijd weer een perfecte maaltijd van Lekkel Lekkel. Gewoon ouderwets Hollandse snacks voor de verandering een keertje. En ook die maken de fijne mensen van LL gewoon perfect. Lekker warm, razendsnel bezorgd en alles super vriendelijk. Toptentje!

Michael
22 september 2023

Heerlijk eten van een hoog culinair niveau.

Klaas
16 september 2023
Victor
15 september 2023

Ik ben vast klant... en eten is super lekkkker, alles is Toppie!

Joop sr
13 september 2023

Bezorging was stipt op tijd ... warm en smakelijk eten ... kortom ..heeeeeel tevreden

Klaas
10 september 2023
Alma Zijlstra
9 september 2023

Zeer tevreden. De wok maaltijd was erg lekker & tevens de bezorging was prima. Mooi op tijd , en een erg vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar 😉👌

Klaas
5 september 2023
Frans en Petra
1 september 2023

Snelle bezorging, het eten was goed warm. Kortom goed verzorgd

L.J.Mulder
30 augustus 2023

Super heerlijk eten Lekker heet nog!!

Hc
28 augustus 2023

De mihoen met daging smoor was super lekker, de garnalen ook. De rendang viel wat tegen, best smakelijk, maar absoluut geen rendang, zoals ik het ken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Smit
19 augustus 2023
Klaas
18 augustus 2023
Tristan
16 augustus 2023

perfect snel en lekker super aardige bezorg

Alma Zijlstra
14 augustus 2023
Klaas
10 augustus 2023
Markus
8 augustus 2023

Alles was prima, alleen had ik ook drinken besteld dat was helaas niet meegekomen. ik had gister geen tijd om daar nog over te bellen of daarop te wachten. Verder was het prima!

Carlos
31 juli 2023

Ik vindt te duur en ook klein

Klaas
31 juli 2023
Frans en Petra
26 juli 2023
Klaas
25 juli 2023
Claudine
22 juli 2023

De raspatat was slof/zacht helaas.

Aslan
21 juli 2023

Zoo blijven super lekker

Alma Zijlstra
20 juli 2023

Eten was heerlijk ( zoals altijd ) maar heb het deze x laten bezorgen. Perfect op tijd . Kortom, dik tevreden 👌

Frans en Petra
28 juni 2023
Cor
20 juni 2023

Heerlijk gegeten en een erg vriendelijke bezorger.

Yoran
16 juni 2023
Marc
13 juni 2023

Alles volgens afspraak en wederom heerlijk

R. Alizai
7 juni 2023
Klaas
3 juni 2023
Klaas
29 mei 2023
Christine
26 mei 2023

Ik heb alleen complimenten

Klaas
21 mei 2023
Ageeth
19 mei 2023

Samen met collega's eierballen besteld. Super lekker en keurig op de afgesproken tijd bezorgt. Zeer vriendelijke bezorger die even netjes belde dat hij er was.

Klaas
8 mei 2023
sharon
30 april 2023

altijd lekker en heet eten, ook nog eens een top bezorger, dochter was knuffeltje achter de heg verloren, de bezorger vroeg of ik een kind had want er lag een knuffeltje buiten, deze was idd van mijn dochter alle lof voor de bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
23 april 2023
Soerish
16 april 2023

Pittig. Ruim voldoende. Blijft verrassend lekkel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geheim
10 april 2023
Klaas
9 april 2023
Eliza
3 april 2023
J. Palmen
31 maart 2023

Om iets te vieren hebben we vanuit het bedrijf eens gekozen om te trakteren op snacks i.p.v. gebak, eens een keer iets anders. Het assortiment van snacks was bij Lekkel Lekkel ook ruim. De bezorging kwam op de afgesproken tijdstip en het eten was nog goed heet en het smaakte ook erg goed.

J
26 maart 2023
Klaas
26 maart 2023
Amber H.
23 maart 2023

Gekozen voor bezorging om 18:45. Stond de bezorger als om 18:15 voor de deur. Partner had hierdoor koud eten. Het eten dat warm werd gegeten was wel erg lekker.

Anton
23 maart 2023

Zoals altijd kwaliteit uitstekend! Bezorging is top, vriendelijk en wenst smakelijk eten.

Wietse van der Veen
18 maart 2023
Klaas
13 maart 2023
Patricia
6 maart 2023

Snel bezorgd, heerlijk eten!

Roos
5 maart 2023

Heerlijk! Het lekkerste wat ik ooit besteld heb in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
4 maart 2023
Danny van Vliet
2 maart 2023

mooi op tijd geleverd en goed van smaak

Smeltekop
26 februari 2023
Klaas
23 februari 2023
M
19 februari 2023
Jorinda
19 februari 2023
Alex van Oranje
18 februari 2023

Na de uitmuntende rendang met nasi jaw a besteld te hebben waande ik me weer in west Sumatra. De rendang smaakte exact zoals ik hem kreeg geserveerd door een kook orakel daar in de Sumatraanse jungle na een jaag uitje. Authentieke bereiding .Mind blowing smaaksensatie. Nooit meer ergens anders bestellen mensen! De kook skills van lekkel lekkel zijn ongeëvenaard. Bedankt voor deze ervaring lekkel lekkel.

Cris
14 februari 2023

Lekker

Klaas
9 februari 2023
Klaas
3 februari 2023
Ludy
3 februari 2023

Gezellige bezorger

Remi
3 februari 2023

Ik had nasi met garnalen. Er zaten maar drie garnalen in het gerecht. Beetje weinig maar het was wel lekker.

Pranger
2 februari 2023
L.J.Mulder
1 februari 2023

Super mooi op tijd en heerlijk