Beoordelingen van Lekkel Lekkel Groningen

Recente recensies

5.0
.
30 juli 2021

Na 2 uur wachten eindelijk een keer eten gekregen. Alsof alles nog vers gemaakt moet worden. Dan bel je ze op en zeggen ze “ ja het is druk, het is wat het is”. Bijdehand ook nog.

Klaas
30 juli 2021
Wendy Mulder
27 juli 2021

Altijd goed en lekker! Super service!

sjoerd zandvoort
26 juli 2021

perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alem Kuresevic
14 juli 2021

Heerlijk, zo als altijd! Goed gevulde wok bakjes en bezorging binnen 20 minuten. Top!!

Anoniem
11 juli 2021
Petra
10 juli 2021

Het eten was weer top, de bezorging vriendelijk en snel. Ook milieu vriendelijk door geen plastic zakjes meer te gebruiken.

Klaas
7 juli 2021
Hans
4 juli 2021

Eten heerlijk, warm en vers. Half uur eerder dan verwacht. Zeer vriendelijk leuke bezorger die zeer dankbaar was dat wij besteld hadden bij Lekkel Lekkel. Top bezorger en zuinig op zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
4 juli 2021
Alem Kuresevic
4 juli 2021

Goud, zoals altijd! Heerlijke wok menu’s en zeer snel bezorgd naar oosterhogebrug, in 20 minuten. Keurig!

sjoerd zandvoort
4 juli 2021

perfect

Klaas
1 juli 2021
Anoniem
23 juni 2021

Top

Jack Smit
21 juni 2021

Perfect zoals altijd.. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raisa
19 juni 2021

Zoals altijd uitstekend.

Klaas
19 juni 2021
Jeroen
19 juni 2021

Bezorging was er al na 20 minuten! Goed bezig! Het eten was daarnaast heel lekkel!

Jack Smit
18 juni 2021
Jack Smit
17 juni 2021

Geweldig, zoals altijd perfect. ;)

Sjoerd Zandvoort
4 juni 2021

krijg de bestelling pas om 18.00

Siebo Staal
28 mei 2021

Al het bestelde was HEERLIJK!!!!!!

Patricia
27 mei 2021

Lekker eten en het was er snel

koning
26 mei 2021
Klaas
20 mei 2021
Jack S
20 mei 2021

Het was weer LekkeL :P

D L
17 mei 2021
H. Carels
10 mei 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten, enige puntje van kritiek is dat het bakje niet zoals vorige keren helemaal gevuld was, maar slechts 3/4. Maar verder lekker lekkel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorinda
7 mei 2021

Het was weer ontzettend lekker. En het werd enorm snel bezorgd. 🎊

gineke keizer
6 mei 2021

heerlijk eten, lekker warm en tijdig bezorgd, dit doe ik vaker..

Klaas
5 mei 2021
Anoniem
3 mei 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans en petra
29 april 2021

Snelle bezorging, het eten is goed warm, komen graag terug

Julia
29 april 2021
Yusuf
22 april 2021
Alex
21 april 2021

Het eten is geweldig! Wellicht wekt de naam “lekkel lekkel” de suggestie op dat je met een afhaal/snackbar te maken hebt maar niets is minder waar. Toprestaurant waardig. Je kunt er ook uitstekend patat bestellen maar de wokgerechten zijn haast ster waardig. Vriendelijk personeel en superbezorging ( op elektrische scooters mocht je dit belangrijk vinden) Absolute aanrader!

Sjoerd Zandvoort
18 april 2021

perfect zoals ik gewend ben; en op tijd

Miriam
17 april 2021

Het eten is lekker, goed warm en wordt snel geleverd

Dennis Pitta
11 april 2021

Slechts één woord: WOW

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alem Kuresevic
7 april 2021

Super, zoals altijd! Heerlijke maaltijden, en goed gevuld! Bezorgers netzo super!

Anoniem
6 april 2021

Top eten. Altijd goed

Julia
2 april 2021

Vet lekker

Yusuf Yilmaz
2 april 2021
Jack.S
31 maart 2021

toppie weer :)

Wouter
31 maart 2021
Klaas
28 maart 2021
Frank
23 maart 2021

Lex en collega’s zijn altijd top: lekker eten en prima bezorging!

Kevin
17 maart 2021

Snelle bezorging, lekker warm en gelijk van genoten! Top!

Irina
17 maart 2021

Sadly and very obvious, there was a portion change. Whereas usually it would be enough food for the household, after ordering for 37 euros, we still needed some snacks. Unfortunate.

M.J. de Wolf
15 maart 2021

Maandag patatdag! Wat een snelle bezorging, ongekend!

Harold
12 maart 2021

Op tijd, goed warm en lekker!

Klaas
10 maart 2021
Boyen
8 maart 2021
Yusuf Yilmaz
8 maart 2021
Yusuf Yilmaz
4 maart 2021
Klaas
3 maart 2021
H. Carels
27 februari 2021

Eerst gebeld voor inlichtingen namen de tijd ervoor. Toen besteld en precies op de tijd die ik gevraagd had werd het bezorgd. Het eten was als vanouds. Heerlijk dus. En de service vooral niet vergeten.

Frans en petra
24 februari 2021

Super, snel, goede kwaliteit, blijven graag terugkomen

Yusuf Yilmaz
20 februari 2021
Jordies
5 februari 2021

Lekker patatje stoofvlees! Wel wat duur, maar het wel waard.

Klaas
1 februari 2021
Willeke
31 januari 2021

Heel lekker, heel snel. Duidelijke communicatie van bestellen tot aan bezorging👍

Johan&Siska Voornhout
31 januari 2021

WE hebben heerlijk gegeten,zoetekip en de friet was buiten gewoon !

Frans
28 januari 2021

Het is eten is goed warm, snel bezorgd, en zoals altijd heerlijk, graag tot de volgende keer

Patrick Ricard
19 januari 2021

Ik wou dat ik kon trouwen met Lekkel Lekkel. Zo lekkel is het.

Eva
15 januari 2021

Altijd top! Zulke lekkere rendang met patatjes...

Jack.S
12 januari 2021

Kan niet Anders.. Perfect zoals altijd. thanks lexy and crew Toppie

Anne
12 januari 2021

Weer top!

Anoniem
10 januari 2021

Heerlijke krokante patat! Zoals altijd weer lekker! Bezorger vriendelijk en deed zijn werk Corona proef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
9 januari 2021

Snelle bezorging, nog goed warm en weer heerlijk

Jan Willem Schokkenbroek
4 januari 2021

Alles gekregen zoals besteld + gratis blikje cola zero (ook zoals gewenst). Aflevering was veel sneller ter plekke dan geschat / aangegeven per email ... en ook prima op temperatuur. Bestelling groot succes !

Maaike
4 januari 2021

Beetje zompige frietjes en de snacks waren te lang gebakken en mogen pikanter van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 januari 2020

Het eten was weer heerlijk. Lekkel lekkel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien
2 januari 2020

Goede kwaliteit: lekker, goede temperatuur. Mooi op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Patricia
29 december 2020

Heerlijk gegeten en snel bezorgd, zoals altijd!

Mandy van Kallen
29 december 2020

Perfect! Zoals altijd! Op tijd, eten is heerlijk, service is top en de bezorger zijn vriendelijk!

Jo
28 december 2020

Het eten was heerlijk en werd nog voor de afgesproken tijd geleverd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Postma
28 december 2020

Royaal gevuld en goed op smaak! Pikant is goed te doen. Tijd van bezorging komt overeen met ingeschatte tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.
27 december 2020

Het was weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
24 december 2020

Bestel al jaren bij Lekkel Lekkel en het is altijd weer top!! Favoriete tent in Groningen

Cor
21 december 2020

Het was lekker. Echter een tip: gezien de drukte was de bezorgtijd langer, waarvoor alle begrip. Uiteindelijk kwam het op 4 minuten na alleen nog eens een uur later aan dan de al aangegeven verlate tijd. Ik zou eerder een stop op nieuwe bestellingen zetten, zodat het niet zover op kan lopen. Dat scheelt voor jullie in de topdrukte en scheelt voor klanten in wachttijd. Ik heb uiteindelijk 2 uren en 15 minuten moeten wachten op mijn bestelling - da's wel heel lang. Verder alles prima hoor en fijn dat jullie zo goed draaien in deze tijd!

Joost
20 december 2020

Beetje aan de dure kant maar wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
19 december 2020

Goede kwaliteit. En lekker!

Wouter Holsappel
19 december 2020

Helemaal top. Alle liefde voor Lex.

bernice
18 december 2020

heerlijk en mooi op tijd!

Klaas
16 december 2020
O.P
15 december 2020

Altijd top kwaliteit en vrijgevig met gratis blikje drinken. Gun factor voor eigenaren/medewerkers.

Annemarie
14 december 2020

Lekker!!! Geen zin om te koken maar toch wat groenten binnen met dit wokmenu.

J.K. Dobbins
11 december 2020

Krankzinnig goed

Janna
6 december 2020

Heerlijk gegeten. De portie was ruim voldoende en het eten was goed warm. Net als de vorige keer, zijn wij dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baltimore Ravens
3 december 2020

Een waar feestmaal

Huize Flamingo
3 december 2020

Perfecte service!

Klaas
29 november 2020
Cas
29 november 2020

Eerst de verkeerde bestelling ontvangen, vervolgens gebeld en we kregen zo snel mogelijk de goede bestelling binnen + het andere mochten we houden! Ondanks de fout gewoon netjes opgelost en heerlijk gegeten. Top!

Lucy
28 november 2020

Heerlijk eten

Marcelo
28 november 2020

Wel goed.

Ben
28 november 2020

Eten was lekker en pittig! Goede service en bezorging!

Actief Techniek
27 november 2020

Al meerdere weken achtereenvolgend hier onze lunch besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Heerlijk eten en de bezorging snel en adequaat.

Joe 'Elite' Flacco
24 november 2020

Waanzinnige maaltijd

Lekkel
21 november 2020

Bestelling op tijd gekomen , en zo als altijd lekkel lekkel. 👍👍👍👍👍👍

Daniel
18 november 2020

Frietje pikant en de losse patat zijn erg lekkel. Nasischijf was een beetje sompig. Dat was minder lekkel.

Klaas
17 november 2020
Ruby
17 november 2020

het eten was goed maar het frisdrankje ontbrak helaas :/

Kon Veel Minder
16 november 2020

Kon Veel Minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
15 november 2020

LekkelLekkel is altijd 👍 Lekkere patat en snacks, keurig op tijd bezorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Berend
15 november 2020

Perfect!

Bart
13 november 2020

Het was weer heerlijk, en een supersnelle bezorging. Dit was de eerste keer dat ik het op het werk liet bezorgen, maar dit ga ik zeker vaker doen. 👍👍

Erick
9 november 2020

Dikke plima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
8 november 2020

Supur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ane Melein
6 november 2020

Onze jarige dochter wilde als feest maaltijd Lekkel Lekkel hebben. Het was inderdaad weer lekker. Snel bezorgd met een leuke attentie voor onze jarige dochter. Helemaal top!

Anoniem
5 november 2020

Altijd heerlijk eten en snel bezorgd

Jeffrey
5 november 2020
Steven
1 november 2020

Lekker eten, aardige bezorger, super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
31 oktober 2020

Yummy lekkel lekkel. Op tijd bezorgd en erg lekker.

Erik
29 oktober 2020
Larissa
27 oktober 2020
Klaas
25 oktober 2020
Jan
24 oktober 2020

Het was lekkel lekkel

Claudia
23 oktober 2020
Abigail
22 oktober 2020

Super lekkel en heerlijk op tijd !

E. Van Langen
20 oktober 2020
Joost
20 oktober 2020

Zoals altijd weer top!

Anoniem
19 oktober 2020
Jaspel de Vlies
19 oktober 2020

Was heel elg lekkel. De vijf stellen lijst was heellijk. Een beetje zout maal gelukkig klegen we el een blikje dlinken bij.

Robert
19 oktober 2020

Van de kip/kerrie met groente en rijst die ik besteld had was de verhouding kip/rijst wat mager wat betreft de hoeveelheid kip. De smaak daarintegen was uitstekend!

Mps
17 oktober 2020

Perfect..binnen half uur zaten we zaterdagavond aan tafel (half 7). Alles was goed op temperatuur! Bedankt.

Lamar Jackson
16 oktober 2020
Frans en petra
15 oktober 2020

Heerlijke kip kerrie, grote portie, snel en warm bezorgd, kortom graag tot een volgende keer

Thomas
4 oktober 2020
BBBBBBBB
4 oktober 2020
Christine
30 september 2020

Het eten was super

Frans
26 september 2020
Donny
25 september 2020

Order is niet gemaakt zoals ik heb gevraagd

Maris
24 september 2020

Keurige bestelsite, betalen verloopt ook goed, en precies op de juiste tijd afgeleverd, top! En natuurlijk was het eten heerlijk. Aanrader!

82438WHO
24 september 2020
Cas
23 september 2020

Het wokmenu was echt heerlijk! Goede porties ook, ik bestel zeker weer!

Edward
20 september 2020

Lekker eten, snel bezorgd.

Bernd Oomer
20 september 2020
Roy
19 september 2020
Sandra
17 september 2020
Daan H
16 september 2020

Dag keuken! Weer een fijn staaltje werk geleverd, heeft heerlijk gesmaakt en de bezorger bleek ook nog eens super knap! Bedankt

Willianne
16 september 2020
Ger
16 september 2020

Prima eten..Snelle bezorging

Frans
10 september 2020

Zoals altijd goed verzorgd, het eten is goed warm en snel bezorgd. Graag tot een volgende keer

Cor
5 september 2020

Altijd wel tevreden, maar was deze keer echt nog beter dan anders! Hele goede porties, lekker, heet en belachelijk snel! Na 15 minuten ging de deurbel al. Top man

Lucy
31 augustus 2020

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
28 augustus 2020

Super.

Co
25 augustus 2020

Ik blijf hopen op meer vegan snacks, zou super zijn!

Sven
25 augustus 2020

Heb er nu een aantal keer besteld en het is altijd goed! Snel, warm en goede kwaliteit. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
19 augustus 2020

Beste Rendang van Groningen. Patat had iets knappiger gemogen en zaten erg veel kleine stukjes in.

Reactie van Lekkel Lekkel

Bedankt Joost. En helaas heb je qua friet gelijk. We hebben het inmiddels opgelost met onze aardappelboer. We beloven verbetering.

Jack S
19 augustus 2020

En weer Toppie. bedankt Alex en crew :)

Lamar Jackson
14 augustus 2020

Heerlijke bezorger en vriendelijk eten

Noor
11 augustus 2020

Heerlijke frietjes, goede service en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Joost
11 augustus 2020

Al jaren prima eten en snelle bezorging.

Anne
8 augustus 2020

Heerlijk eten, altijd goed!

Joe Flacco
8 augustus 2020

Top! Zoals altijd!

Klaas
6 augustus 2020
Annemieke
3 augustus 2020

Bij frietje zoetgevraagt om groente apart. Kreeg groente en kip toch door elkaar. Wokmenu was veel.rijst, heel weinig groente Verder wel superlekker en goed warm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
25 juli 2020
Lotvi
18 juli 2020
Heikamp
13 juli 2020

Prijs en kwaliteit verhouding prima . Bezorging heel goed precies op tijd .

Mandy
12 juli 2020

eten komt altijd warm aan en smaakt fantastisch! Al jaren klant en dat blijft zo!

Frank
11 juli 2020

LekkelLekkel is altijd 👍

Klaas-Jan
7 juli 2020

Beste Lekkel Lekkel in Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthew
2 juli 2020

Eten was weer top zoals gewoonlijk

Robert
27 juni 2020

De bezorging was snel, het eten was lekker en de porties zijn precies goed.

Daniëlle
18 juni 2020
Carlyn
16 juni 2020

Lekker gegeten! Bezorging was ook snel en vriendelijk.

Herman
15 juni 2020

Een klacht netjes afgehandeld, en een heerlijke maaltijd bezorgd. Ik heb geen klachten meer, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irina Dragomir
14 juni 2020
Marissa
11 juni 2020

Snelle bezorging en het eten is nog heet als het aankomt. Altijd super lekker eten!!

Julia
9 juni 2020

We bestellen hier bijna wekelijks, elke keer weer tevreden! Ook sneller bezorgd dan verwacht, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
7 juni 2020

Gerecht was zoals gebruikelijk lekker, behalve dat er deze keer een stukje metaal in zat..... (contacteer voor foto bewijs)

Wim
7 juni 2020

Goede kwaliteit, snelle levering

Rika
6 juni 2020

Helemaal top, onze bestelling werd super snel bezorgd door onze favoriete bezorger!

Riek
3 juni 2020

Heerlijk eten en snel geleverd!

Soraya
30 mei 2020
Frank
30 mei 2020

Snel, warm en smaakvol

Joost
27 mei 2020
CCC
25 mei 2020

Meer vegan zou mooi zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rika
18 mei 2020

Super service, we hadden onze bestelling zo in huis. De bezorger is onze favoriet!

Nico
14 mei 2020

kwaliteit wok goed Portie genoeg Bezorging snel en dus is het eten ook nog goed warm tot heet. Eten op locatie eerder al ook gedaan wok en frituur goede keuze mogelijkheden en goede producten.

Klaas
12 mei 2020
Klaas
10 mei 2020
CES
7 mei 2020
Rika
7 mei 2020

Voor het eerst besteld bij jullie. Het fijne vond ik dat er ook vegetarische opties waren. We gaan zeker weer een keer bestellen en complimenten voor de favoriete bezorger😊

Rinco
5 mei 2020
Klaas-Jan
29 april 2020

Heerlijke maaltijd en vriendelijke bezorger

Jack S
27 april 2020

zo blij dat jullie weer bezorgde. dus gelijk maar de vertrouwde kwaliteit besteld.. Alles was weer TOPPIE !!!!

Hans
26 april 2020

Top bezorging!

Joanne
26 april 2020

Het eten was goed heet. Bezorging mooi op tijd.

Marc
31 maart 2020

Zoals we gewend zijn, goed en lekker eten. Bezorging zeer punctueel.

G Smit
31 maart 2020

Toppie

Mark Cameron
29 maart 2020

De kip kerrie heeft meer kerrie nodig om het beter te doen laten smaken en de saus is te dun, maar verder is ie heerlijk

Joost
28 maart 2020

Ik bestel hier graag. Uitstekende kwaliteit en een groot liefhebber van de Rendang.

Klaas-Jan
28 maart 2020

Heerlijke maaltijd en prima bezorging!

Tim
27 maart 2020

Top geleverd in deze tijd van corona. De medewerker(s) houden zich uitstekend aan de veiligheidsvoorschriften!

Rosan Clements
27 maart 2020

He was zoals vanouds weer heerlijk, bezorging was super snel!! Bezorger deed zijn uiterste best vanwege de covid-19 regels een diepe buiging!!

Erik
23 maart 2020
Sjoukje
23 maart 2020

Snelle levering, goeie kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sharon
21 maart 2020

helemaal top

Judith
19 maart 2020

Heerlijk eten, niet duur, op tijd bezord en het eten was nog gloeiend heet. Een aanrader

Antonie
16 maart 2020

Het was heerlijk! Mooi op tijd bezorgd, alles warm aangekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
14 maart 2020
Femke
8 maart 2020
Rinco
2 maart 2020
Hesseling
29 februari 2020

Prima optijd bezorgd (zoals altijd) en het was heerlijk!

Klaas
24 februari 2020
Bo
2 februari 2020

Lekker eten, snel bezorgd, voor een prima prijs!

Ruben M.
31 januari 2020

Heerlijke La Ming met Husjang en Suang la saus!, super van kwaliteit en perfecte hoeveelheid zoals altijd!

R.
27 januari 2020
Klaas
27 januari 2020
Roos
19 januari 2020

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd

Wesley
5 januari 2020
Jan De Boer
4 januari 2020

Was weer super lekker De bezorging was ook uitstekend Het eten was lekker warm Op naar de volgende keer

Jan de boer
23 december 2019

Heerlijk gegeten Bestel volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
23 december 2019
Petra
20 december 2019

Perfect als altijd

Rhianne
17 december 2019
Daan
12 december 2019

Super eten en snelle knappe bezorger

Frans
4 december 2019

Snel warm en lekker

Klaas
24 november 2019
Rhianne
17 november 2019
Harold
17 november 2019

Prima op tijd bezorgd en lekkere noedels. De friet was ook goed en niet slap.

Jeffrey Kern
13 november 2019

Jammer van het blikje cola hoor jongens.

Klaas
11 november 2019
Jessica
28 oktober 2019

Duurde erg lang, maar er werd netjes even gebeld dat het helaas langer zou duren. Super, daar had niet iedere patat boer de moeite voor genomen maar Lex wel!

Klaas
28 oktober 2019
Tjeerd
22 oktober 2019

90 mini loempia’s besteld. Allemaal goed! (Aldus de collega’s)

KJ
21 oktober 2019

Het eten was goed, jammer dat er geen servetjes bij zat. Het minimum bestel bedrag is vrij hoog wanneer je alleen voor jezelf besteld.

Klaas
21 oktober 2019
l.keizer
18 oktober 2019

er was weinig groente bij de noedels en de kroepoek was matig in de zaak veel smaakvoller, de sate was heerlijk van malsheid, de saus bij de groente was flauw

Vlugge Japie
12 oktober 2019
Danielle
9 oktober 2019
Klaasjan
6 oktober 2019

Heerlijke grote frieten en de rest was ook goed. Nette bezorger.

Erik
4 oktober 2019
Léon
26 september 2019

Besteld om 16:50 met de vraag of het voor 17:15 bij mij thuis kon zijn... om 17:10 stond de bezorger voor de deur. Zeer tevreden en altijd goed eten, aanrader!

Mp
16 september 2019

Dit keer alleen friet met een snackje gehad. Goed op temperatuur, speciaal saus was top. De friet had net ietjes langer in de frituur gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
13 september 2019

Snel, altijd lekker en vers eten.

Klaas
2 september 2019
Erik
29 augustus 2019
Michael
24 augustus 2019

Ik ben altijd heel erg tevreden over het eten en de bezorging. Het is vers en smaakt echt heerlijk. Aanrader dit!

Marco
8 augustus 2019

Altijd lekker, vers, warm en snel bezorgd. By far de beste (afhaal) wok en frietzaak van Groningen en omgeving.

Richard
6 augustus 2019

We hebben patat/snacks en een wokmenu laten bezorgen. Bizar goed eten hier. Altijd vers en snel bezorgd. Ik zou zeggen niet langer recensies lezen maar gewoon bestellen. Altijd goed!

Mike
30 juli 2019

Iedere keer weer een complete smaakexplosie. Dit zijn geweldige mensen die jouw eten respecteren en daarom niet voor een zeven gaan maar voor een tien! (stiekem een tip: gratis blikje cola op eigen site. Supergoeie bezorging ook. Wow lekkel lekkel! Ga zo door.

Jack S
26 juli 2019

en weer was het zoals altijd, helemaal top dus, en dat met deze hitte.

Sjoerd
19 juli 2019

Altijd goed en vers. Snelle bezorging. Supergoeie rendang. Ook voor de friet en snacks moet je hier zijn. Als je een ster kon krijgen als wok en friet afhaal dan is dit de Librije van de nasi en kip!

Reactie van Lekkel Lekkel

Bedankt voor deze wel hele mooie woorden Sjoerd. Groeten van de Lekkel Lekkel.

Paula
15 juli 2019

Heerlijk gegeten, zoals altijd

Anoniem
14 juli 2019
Denise van der Woude
12 juli 2019

Good as always

Klaas
1 juli 2019
Eline
28 juni 2019

Er is geen chilisaus te bestellen op de site, was dat in het verleden wel zo? Kwaliteit eten was goed maar had gevraagd om zonder ui en er zat toch ui bij helaas.

Daniëlle
23 juni 2019
Jack S
22 juni 2019

tsja wat zal ik zeggen. zoals gewoonlijk kort samengevat... Perfect zoals altijd, Goed warm/heet, Heerlijke producten, Zeer vriendelijke Bezorger. Dus weer toppie vcan lekkel lekkel.

Hiske
15 juni 2019

Heerlijk en mega snel bezorgd.

Alex
14 juni 2019

Alles maar dan ook echt alles wat je zoekt als je eten besteld. Vers/warm/smaakvol en prima in de bezorging. Als je mij als kritische klant blij maakt is dat alleszeggend

Lotvi
29 mei 2019
Monique
20 mei 2019

Smaak van de noedels is heerlijk, maar iets meer groente bij de portie zou fijn zijn. Bij de frikadel speciaal zaten echt veel te weinig uitjes hoor! Dat moet rijk belegd zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
19 mei 2019

Heerlijke noedels en perfect op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iefke Groenewold
12 mei 2019

Wok van lekkel lekkel altijd goed!

Anne
2 mei 2019

Heerlijke pittige rendang vlees en kip met kerrie met nasi. Geweldig lekker als je van pittig houdt.

Denise van der Woude
29 april 2019

Altijd perfect. Nog nooit een bestelling niet naar wens geweest.

Erik
27 april 2019
Lotvi Kriouar
27 april 2019
Alex Hannessen
18 april 2019

Ik kom hier altijd om lekker koud mee te nemen als we zijn wezen shoppen. Wokmenus top! Ook voor de snacks en friet moet je hier zijn. Ik werk in de stad en laat ook regelmatig de rendang bezorgen. Warm en vlot. Aanrader!

Valentine Radushev
12 april 2019
Eising
8 april 2019

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
7 april 2019

Uitstekend

Rademaker
8 maart 2019

Smaakt prima maar jullie moeten echt mensen zelf de kans geven pittigheid te doceren; 2 van de 3 maaltijden warenveel te scherp en dan is het plezier van gezellig samen eten snel weg...

Reactie van Lekkel Lekkel

Hallo, mag ik vragen wat u besteld heeft of kunt u het bestelnummer geven? Graag een reactie. Met vriendelijke groeten, Lekkel Lekkel.

Jack S
3 maart 2019

bedankt lexy en medewerkers. het was weer lekkel en geweldig.

Anna
3 maart 2019

Ik kom hier al vanaf dat ze zijn begonnen. En nog steeds heerlijk zoals Chinees hoort te zijn.

Wimke
1 maart 2019

goed gedaan. zp'n grote bestelling

Bakker
27 februari 2019

Gewoon top! Op tijd, warm, heerlijk!

Roy
4 februari 2019
Jeroen
3 februari 2019

Weer heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en mooie porties.

Lotvi Kriouar
1 februari 2019